Over Houtenkalenders.nl

De houten (verjaardags)kalenders zijn een origineel en handgemaakt product. Hout is een natuurproduct en daarom kunnen er altijd afwijkingen zijn in kleur en structuur. De foto’s van de producten zijn slechts een voorbeeld.

De kalenders zijn uitermate geschikt als kado voor bijvoorbeeld

  • housewarming
  • verjaardag
  • jubileum
  • zakenrelatie
  • huwelijk

Het assortiment van Houtenkalenders.nl wordt regelmatig uitgebreid en aangepast.

Over KéBé

Houtenkalenders.nl is onderdeel van KéBé Creative Ontwerpen.
KéBé wordt gerund door Kees. Het brein, timmermansoog en twee rechterhanden.

KéBé Creatieve Ontwerpen is opgericht op 1 september 1997 en sindsdien gespecialiseerd in creatieve houten ontwerpen en praktische oplossingen. Ook voor maatwerk in of rondom huis bent u bij KéBé aan het juiste adres. Diverse klanten gingen u voor; KéBé maakte voor hen meubels op maat.
Voor het bespreken van de mogelijkheden, kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Kijk ook eens op onze andere websites:

Copyright

Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht ten alletijde bij KéBé / Houtenkalenders.nl. Alle rechten voorbehouden.

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Houtenkalenders.nl / KéBé / Kees.
Wilt u foto’s en/of tekst van de website gebruiken neem dan contact op.

Disclaimer

De website van houtenkalenders.nl is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desondanks onjuistheden in deze website staan, dan kan Houtenkalenders.nl hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Aan eventuele typefouten, onjuistheden of onvolledigheden kunnen geen rechten ontleend worden. Houtenkalenders.nl kan evenmin aansprakelijk gesteld worden indien zich, door het gebruik van deze site of de erin opgenomen links, bij de raadpleger schade zou voordoen van welke aard ook.