Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden • houtenkalenders.nl • 16 oktober 2016 • Algemene voorwaarden – v1

Algemene Voorwaarden
Houtenkalenders.nl hanteert de onderstaande algemene voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan met deze voorwaarden akkoord te gaan. Houtenkalenders.nl behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen.

Prijzen, verzendkosten en verpakkingskosen
De prijzen op de site www.houtenkalenders.nl zijn definitief.
De prijs van het artikel is inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten, deze vindt u bij Verzendkosten. U geeft tevens aan akkoord te gaan met de verzendkosten & levertijd. De verzendkosten zijn opgebouwd uit portokosten en BTW. De verpakkingskosten worden per product berekend. Levering geschiedt via PostNL.

Levertijd
Het streven is om binnen een of twee dagen nadat uw betaling binnen is de bestelling te verzenden.
Is er een artikel niet op voorraad of kan je bestelling om een andere reden niet binnen 5 werkdagen verzonden worden, ontvang je zsm bericht van Houtenkalenders.nl.
Houtenkalenders.nl is een kleine webwinkel, dus er is maar een kleine voorraad aanwezig. Bestellingen in grote hoeveelheden hebben dus vaak een langere levertijd. Artikelen moeten dan bijgemaakt worden, dit kost tijd. U ontvangt hier over zsm bericht per mail.

Aansprakelijk
Houtenkalenders.nl is niet aansprakelijk voor het stuk gaan van de artikelen of enige andere schade die is ontstaan door het gebruik van artikelen gekocht bij Houtenkalenders.nl. (Tijdens de verzending of tijdens het gebruik).

Bestelling en betaling
Na ontvangst van de bestelling door Houtenkalenders.nl wordt er een bevestiging gestuurd.
Wacht aub met betalen tot u onze persoonlijke betalings-/bevestigingsmail heeft ontvangen. Eventuele kortingen en verzendkosten worden handmatig gecontroleerd en zonodig herberekend. Pas nadat u deze email ontvangen heeft schrijft u uw betaling rechtstreeks over op onze bankrekening.
Controleer goed of uw gegevens juist zijn ingevuld!
Als uw email adres niet juist is ingevuld ontvangt u geen bevestiging. Mocht u geen bevestiging krijgen neemt u dan contact met ons op dan proberen wij het probleem op te lossen.
Bij verzending van de bestelling dient de betaling te gebeuren door vooruitbetaling per bank.

Afhalen
Bij afhalen van de bestelling bij Houtenkalenders.nl dient er vooraf per mail een afspraak te worden gemaakt. Betaling kan dan (zoveel mogelijk gepast) contant bij afhalen of per vooruitbetaling per bank. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Annuleren
Tot het moment van verzending kun u uw bestelling annuleren.
Uw bestelling is pas voor u gereserveerd als de betaling binnen is. Is er binnen … dagen geen betaling ontvangen, of een afhaalafspraak per mail gemaakt dan wordt uw bestelling geannuleerd.

Bedenktijd en terugzending
Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling laat dit dan binnen 7 dagen na ontvangst weten.

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 7 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd.

Alle producten worden goed verpakt. De producten moeten binnen 7 dagen na melding van retour, ongebruikt teruggestuurd worden in de originele verpakking met eventuele aangehechte kaartjes. Kosten en risico die hierbij komen zijn voor de klant. Als hieraan voldaan is wordt het aankoop bedrag terugbetaald. Wilt u iets omruilen dan zijn de nieuw te maken verzendkosten voor de koper. Tenzij het een fout van ons is, dan zijn de verzendkosten voor rekening van KéBé. Neem a.u.b. eerst contact op voordat u iets teruggestuurd.
Let op! Gepersonaliseerde items, speciaal op maat/wens gemaakte items, en speciaal voor u bestelde items kunnen niet retour gezonden worden aangezien ze speciaal voor u gemaakt/besteld zijn. Bedankt voor uw begrip.

Defecten
U heeft maximaal 7 dagen garantie op gebroken of losgelaten letters. Hout is een natuurproduct dus werking van het materiaal is onvermijdelijk en geeft het product juist zijn charme.

Producten
De producten zijn bedacht en gemaakt door Kees zelf, door KéBé Houtproducten geselecteerde ontwerpers of in samenwerking met KéBé Houtproducten. Onze producten zijn handwerk en in beperkte oplage gemaakt.
Werkelijke kleuren, maten, vormen en patronen kunnen verschillen van die op de foto of op uw scherm. Dit komt door handwerk, het gebruik van natuurlijke materialen en ook door verschillen in instellingen op het scherm.

Offertes
Alle offertes zijn vrijblijvend

Monster aanvragen
Tegen portokosten en materiaalkosten kunnen monsters aangevraagd worden.

Privacy
Persoonlijke Gegevens worden zorgvuldig gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Copyright
Op alle artikelen rust copyright dus niets mag worden nagemaakt. Tekst en beeld op deze website zijn eveneens berust met copyright. Gebruik hiervan is alleen toegestaan, wanneer hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door KéBé / houtenkalenders.nl.

www.houtenkalenders.nl
info@houtenkalenders.nl